Tantra beleven in overgave

Rite of the Womb
Het ritueel van de baarmoeder

RITE OF THE WOMB
De Baarmoeder is geen plek om angst en pijn te bewaren. Het is een plek van creatie en geboorte van leven. 

Rite of the WombRite of the Womb

In mei 2017 mocht ik The ride of the Womb zelf ontvangen en ik voelde mij diep geraakt. Een krachtig ritueel dat mij weer volledig in contact heeft gebracht bij de enorme creatiekracht van mijn baarmoeder en mijn vrouwelijke mijn vrouwelijke essentie. Heel graag wil ik The Ride of the Womb doorgeven aan jou. 

De Rite of the Womb is een krachtige initiatie voor heling van het individuele en collectieve vrouwelijke lijden. Het is een oud ritueel, afkomstig uit Zuid-Amerika terug te voeren tot de Inca traditie. Het kent een doorgave via medicijnvrouwen en wordt sinds 2014 wereldwijd doorgegeven. Na ontvangst ben jij ook in staat om het weer door de geven.

VROUWELIJKE ENERGIE
De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang onderdrukt en misbruikt. Nu is het moment aangebroken dat elke vrouw zich weer mag herinneren en voelen wie ze werkelijk is. Krachtig, wijs, liefdevol en gevoelig.

Veel vrouwen dragen (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren ging.
The Rite of the Womb is zeer krachtig en brengt balans in jouw moederschoot waardoor het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan stromen.

Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn. 

The Rite of the Womb kan ook gegeven worden aan vrouwen zonder baarmoeder, dit kan zelfs zeer helend zijn.

WAAR
De workshop wordt gegeven in centrum Namasté - Ruimte om tot jezelf te komen in Amersfoort.
Er is plaats voor 10 vrouwen. 

WANNEER:
Zie onze AGENDA wanneer de volgende Rite of the Womb plaatsvind.

BIJDRAGE
45 euro per persoon  

AANMELDEN
Stuur een mailtje naar lieneke@tantrabeleving.nl

E-mailen
Bellen