Tantra beleven in overgave

Onze workshops
Om te groeien zullen er ook tegenslagen zijn. 
Ontdek jouw kern zodat je gaat stromen.  

Tantrische massageavond

Tantra-massage-avond

In een kleine groep van 10 personen starten we met een korte kennismaking en contactmeditaties. Daarna is er een uitwisseling van een tantra massage. Je wordt deze avond gemasseerd en je geeft zelf een tantra massage. 

Zie onze agenda wanneer de volgende tantrische massageavond plaats vindt.
Kosten: 25 euro pp 

Sensuele zondag

Een heerlijke middag om te ontmoeten, te spelen, samen te zijn en te genieten. In een veilige setting jouw wensen en grenzen ontdekken. Tijdens deze middagen maken we verbinding met ons zelf en gaan we in contact met de ander. Ontdek jouw grenzen en mogelijkheden. Een ontmoeting met jezelf met de ander als spiegel. 

Zie onze agenda wanneer de volgende sensuele zondag plaats vindt.
Kosten 35 euro pp               

 Tantra voor vrouwen

Tantra-voor-vrouwen

Ik gun iedere vrouw een diepe verbinding met haar eigen lijf

Kennis maken met tantra, hoe doe je dat? Wat mij betreft vooral in goed gezelschap: met vrouwen! We doen diverse oefeningen en meditaties om ons hart te openen waardoor onze sensuele vrouw kan ontwaken. Diverse workshops

Zie onze agenda wanneer de volgende tantra voor vouwen avond plaats vindt.

Tantra masssagecursus voor stellen

Tantra-massage-cursus

Een cursus van 5 avonden voor (gelegenheids)stellen om te leren hoe je elkaar op een tantrische wijze een massage kan geven. Tijdens deze cursus geef wij handvatten en technieken over hoe je op een liefdevolle manier je partner (opnieuw) kunt ontdekken en verrassen. Een tantrische massage geeft je liefdesleven een nieuwe impuls.
LEES MEER 

Zie onze agenda wanneer de volgende tantra massagecursus plaats vindt.
Kosten 145 euro pp / 290 per stel

Tantra workshop op locatie 

Voor een feestje als er iemand jarig is, voor het vieren van een trouwdag of gewoon voor het vieren van het leven met je vrienden. Een tantra workshop waarop je je vrienden en bekenden op een heel andere manier leert kennen en tegen komt. 

Kosten 375 euro voor maximaal 20 personen. Duur workshop ca. 2 uur 
Informatie en boeken lieneke@tantrabeleving.nl of wilco@tantrabeleving.nl 

Sensuele   party   voor   vrijgezellenfeestje

Voor een heel speciaal vrijgezellenfeestje of vriendinnenparty.
Een sensuele tantra avond/middag met je vriendinnen. Lieneke neemt je mee in de 7 geheimen van een tantrische liefdesrelatie. We gaan onze eigen innerlijke sensuele vrouw ontmoeten en we doen oefeningen om jezelf en je (toekomstige) partner te verleiden en op te winden. Een fantastische workshop om te ontdekken en plezier te hebben. 
Kosten 275 euro voor max. 10 vrouwen. Duur workshop ca. 2,5 uur. De workshop is goed te combineren met een etentje in Amersfoort na afloop. Informatie en boeken lieneke@tantrabeleving.nl

Waar vind je ons

Lieneke en Wilco

Dommelstraat 23

3812KZ Amersfoort


E-mailen
Bellen