TantraBeleven in overgave

Tantra de kunst van heerlijk   leven
Graag willen wij jou laten ervaren hoe het is om gezien, aangeraakt, ontroerd, en geraakt te worden.
Contact is een levensbehoefte, een taal zonder woorden.
Tijd buiten de tijd, een lied dat zingt van vreugde. 
Een sensuele dans!
 

Wie zijn wij
Wij zijn Lieneke en Wilco. Wij zijn allebei ons tantra pad individueel begonnen.
Tijdens deze reis Kwamen we elkaar tegen en al ruim 10 jaar reizen wij samen verder.  
Samen geven wij meer dan 6 jaar tantra workshops, cursussen en sessies.
Kenmerkend voor onze workshops: speels, licht, verbindend, plezier, diepgang en origineel. 

Hallo ik ben Wilco

tantra-Wilco-tantrabelevingWilco

Het leven zie ik als een reis en ik ben onderweg. Soms stilstaan om te bewonderen of stilstaan omdat ik het niet meer weet. Dan weer een stroom die niet meer is te stoppen, een stroomversnelling en daarna weer rustig kabbelend. Maar altijd anders.
Graag wil ik jou laten voelen hoe fijn en heerlijk het is dat er aandacht is voor je lichaam en voor jou als persoon. Door tantra  kom je dichter bij jezelf.
De wereld van tantra ontdekken is een avontuur dat nooit stopt.

Maak een afspraak met Wilco:  wilco@tantrabeleving.nl 

Hallo, ik ben Lieneke

Tantra-Lieneke-TantraBelevingLieneke

Levenslustig, toegankelijk en vrij. Die drie eigenschappen krijg ik altijd terug als mensen een eerste indruk van mij weergeven. Daarnaast ben ik ook sensueel, warm en heb gevoel voor humor. Ik leef vanuit mijn hart en van daaruit maak ik graag verbinding met anderen.
Ik vind het een uitdaging om een tantrische levensstijl steeds meer te integreren in mijn dagelijkse leven. In mijn relatie met Wilco is dit een voortdurend proces waar we elkaar iedere keer weer ontmoeten.

Maak een afspraak met Lieneke: lieneke@tantrabeleving.nl 


E-mailen
Bellen