Tantra beleven in overgave

Tantra ervaren, intimiteit en ontdekken wie je bent.

Tantra is als chocolade, je kan er in geuren en kleuren over vertellen, maar zolang je het niet hebt geproefd, heb je geen idee waar het over gaat en hoe het smaakt.  

Tantra moet je ervaren, voelen en beleven, een 'Tantrabeleving'.  

Tantra-TantrabelevingTantra beleving

 Wat is Tantra 
Tantra is niet in een paar zinnen uit te leggen. Het is een ontdekkingsreis. Voor ons is de essentie van Tantra aanwezig zijn met wat er is. Geen verzet maar open staan voor wat je tegenkomt tijdens deze reis. Je leven wordt daar dieper, voller en rijker van. Welk gevoel je ook ervaart, je onderzoekt wat er is. Innerlijk stil zijn om energie te ervaren. Leren om te vertragen en te verstillen. Alles wat je doet, doe je met aandacht. 

Tantra is een reis zonder eindbestemming, een reis die altijd weer verder gaat. Het pad van het leven. 

 

Tantra-ontdekkenTantra ontdekken

Tantra ontdekken
Tantra oefeningen en tantra massages zijn momenten om levensenergie in je lichaam wakker te maken en om het contact met je bron te ervaren. Zo bewust mogelijk voelen wat er te voelen valt. Tijdens tantra avonden leren/doen we basisoefeningen om levensenergie wakker te maken. We gebruiken daar onder andere de vuurmeditatie, de innerlijke glimlach en de hemelse kringloop voor. Massages zijn gericht op de aanwezigheid van vrouwelijke en mannelijke energie, Yin & Yang. De achterkant van het lichaam, de yang kant, wordt steviger gemasseerd en de voorkant, de yin kant, wordt subtiel en zacht aangeraakt. 

Tantra-voor-vrouwenTantra voor vrouwen

Tantra voor vrouwen
Voor veel vrouwen is de introductie avond een eerste stap naar de Kunst van Heerlijk Leven. We doen oefeningen om ons hart te openen en ontluiken onze sensuele vrouw. Ik laat je proeven aan één van de zeven geheimen van tantrisch leven. Heb je de smaak te pakken dan kun je meedoen met de cursus tantra voor vrouwen die start in het voor- en najaar. Dan komen alle zeven geheimen aan bod. Tantra is makkelijker dan je denkt: stop met denken begin met voelen. 

Meer informatie tantra voor vrouwen   Info en aanmelden:  Mail: lieneke@tantrabeleving.nl  Tel: 06 233 157 45

Tantra-massageTantra massage

Tantra massages
Een tantra massage kenmerkt zich door hartscontact en het spelen met levensenergie = seksuele energie. Het is een totale lichaamsmassage waarbij je kunt ervaren om helemaal te ontvangen. Het samensmelten van lichaam, geest, hart en ziel. Acceptatie, ontspanning, rust en ruimte geven je de vrijheid om te genieten van jezelf. Om te ervaren en te ontdekken wat jouw behoeften zijn.Naast ontspannend en sensueel kan een tantra massage ook helend zijn. Wij geven  diverse massages voor mannen, vrouwen en stellen.  LEES VERDER  

4-handen-massageTantra vier handen massage

Vier handen massage
Geef jezelf een heerlijk cadeau. Een vier handen massage is een unieke ervaring en beleving. Twee masseurs masseren je. De massage prikkelt al je zintuigen. Als je jezelf wil en kan overgeven aan deze massage weet je niet meer door wie je wordt gemasseerd en aangeraakt. Een spel van overgave aan vier warme handen die elk deel van je lichaam aanraken. Het verliezen van de controle waardoor je volledig kan ontspannen. 

Info en afspraak maken:       Mail: wilco@tantrabeleving.nl   Tel   : 06 114 587 08

Tantra-massage-avondTantra massage avond

Tantra massage avonden
Regelmatig organiseren wij tantra massageavonden. In een kleine groep van 8 tot 10 personen beginnen we met kennismakingsoefeningen. Daarna is er een uitwisseling van massage. Je wordt deze avond gemasseerd en je geeft zelf een massage. Dit kan met je eigen partner of een gelegenheidspartner. Op deze avonden kun je kennis maken met een tantrische manier van masseren. Deze avonden zijn geschikt als je ervaring hebt met masseren is maar ook als je minder ervaren bent. De sfeer van de avond is ontspannen, speels en sensueel. Wilco geeft vooraf uitleg en een korte demonstratie.  

Mail: wilco@tantrabeleving.nl  Tel   : 06 - 114 587 08

Sensuele ZondagTantra Lieneke en Wilco

Sensuele Zondagmiddag - Een tantrische  middag
Een heerlijke middag om te ontmoeten, te spelen, samen te zijn en te genieten. In een veilige setting jouw wensen en grenzen ontdekken. Tijdens deze middagen maken we verbinding met ons zelf en gaan we in contact met de ander. Een ontmoeting met jezelf met de ander als spiegel. We maken daarvoor gebruik van verbindingsoefeningen, dans, lichaamswerk, ademen, meditaties, massage.

Onze ruimte wordt ingericht als een tempel. Een mooie, intieme en veilige ruimte. Drankjes en lekkere versnaperingen zijn aanwezig. Na de workshop kun je blijven om na te genieten, samen te zijn en samen te loungen. Als iedereen iets lekkers meeneemt kunnen we een mooi buffet samenstellen. Kijk in de agenda wanneer de volgende Sensuele Zondag plaats vindt. 
Bijdrage € 35,= p.p.  

Tantra-voor-stellenTantra voor stellen

Een tantrische reis voor stellen
Voor stellen die al langer bij elkaar zijn en onderweg elkaar zijn kwijt geraakt. Of juist voor stellen die elkaar nog beter willen leren kennen. Laten we elkaar opnieuw ontdekken.  

Voor haar:
Hoe heerlijk is het om helemaal te zijn. Je gedachten even uit te schakelen en in je lijf te zakken. In een zachte sfeer te mogen zijn met jezelf en je partner. Even niets te moeten.

Voor hem:
Hoe fijn is het om je partner helemaal te zien en te voelen genieten. Samen tot rust te komen en alleen maar te zijn. Weinig woorden. Ervaar hoe jij en je partner openen.  

Tantra-lelie

In een sessie van 2,5 / 3 uur nemen we jullie mee op een tantrische reis. Wij zorgen voor een warme en heerlijke  sfeer. Na afloop heb je ervaren hoe het is om elkaar opnieuw te ontmoeten.
Je hoeft voor deze sessie geen ervaring te hebben met tantra.

Gun je partner en jezelf dit cadeau! Investering: € 245,=

Voor informatie en aanmelden stuur een bericht  wilco@tantrabeleving.nl  

of bel Wilco 06 - 114 587 08 of Lieneke 06 - 233 157 45 De sessie wordt gegeven door Lieneke en Wilco. Jij en je partner zijn welkom in Amersfoort. 

Een beleving van de zintuigen. Een aanraking zegt meer dan duizend woorden. 

Voel je lekker in je lijf 
Neem regelmatig een moment om te onthaasten en kom langs bij Tantra beleving voor een workshop, een tantra massage of een individuele tantrasessie.

Info en aanmelden: wilco@tantrabeleving.nl     of bel 06 - 114 587 08 
                                lieneke@tantrabeleving.nl  of bel 06 - 233 157 45 

volg tantrabeleving op Instagram 

 Waar vind je ons

Wilco en Lieneke 

Dommelstraat 23

3812 KZ Amersfoort


E-mailen
Bellen