TantraBeleven in overgave

Tantra ervaren, intimiteit en ontdekken wie je bent.

Tantra is als chocolade, je kan er in geuren en kleuren over vertellen, maar zolang je het niet hebt geproefd, heb je geen idee waar het over gaat en hoe het smaakt.  
Tantra moet je ervaren, voelen en beleven.
Tantra, de kunst van heerlijk leven.

Tantra-beleving-meditatie-levensenergieTantra beleving

 Wat is Tantra 
Tantra is niet in een paar zinnen uit te leggen. Het is een ontdekkingsreis. Voor ons is de essentie van Tantra aanwezig zijn met wat er is. Geen verzet maar open staan voor wat je tegenkomt tijdens deze reis. Je leven wordt daar dieper, voller en rijker van. Welk gevoel je ook ervaart, je onderzoekt wat er is. Innerlijk stil zijn om energie te ervaren. Leren om te vertragen en te verstillen. Alles wat je doet, doe je met aandacht. Tantra meditaties en tantra massages zijn momenten om levensenergie in je lichaam wakker te maken en om het contact met je bron te ervaren. Tantra is een reis zonder eindbestemming, een reis die altijd weer verder gaat. Het pad van het leven.  

Tantra-massage-beleving-levensenergieTantra massage

Tantra massages
Een tantra massage kenmerkt zich door hart contact en het spelen met levensenergie = seksuele energie. Het is een totale lichaamsmassage waarbij je kunt ervaren om helemaal te ontvangen. Het samensmelten van lichaam, geest, hart en ziel. Acceptatie, ontspanning, rust en ruimte geven je de vrijheid om te genieten van jezelf. Om te ervaren en te ontdekken wat jouw behoeften zijn. Naast ontspannend, sensueel en opwindend kan een tantra massage ook helend zijn. Bij tantrabeleving kun je terecht voor diverse tantra massages voor vrouwen, stellen en mannen. 
LEES VERDER

Tantra-stellentantra voor stellen

Tantra voor stellen
Voor stellen die al langer bij elkaar zijn en onderweg elkaar zijn kwijt geraakt. Of juist voor stellen die elkaar nog beter willen leren kennen. Laten we elkaar opnieuw ontdekken. Wij hebben diverse mogelijkheden om jullie als stel weer op weg te helpen. Een duo massage, een tantrische reis, tantrisch leren masseren of intimiteitscoaching, deze sessies kunnen zomaar een boost geven aan jullie relatie. LEES VERDER 

Meer informatie

Contact  06 114 587 08  

 


E-mailen
Bellen