Tantra beleven in overgave

Tantra voor vrouwen
Ik gun iedere vrouw een diepe verbinding met haar lijf.

Tantra   alleen voor vrouwen 
Tantra is de kunst van het liefhebben van jezelf, van het leven en van de ander en tantra nodigt je uit te zijn wie je op dat moment bent. Je hoeft nergens naartoe. Er mag zijn wat er is in het moment, je weerstand, je kracht, je jaloezie, je boosheid, je fantasie, je verdriet, je ontroering, je opwinding. Seksuele energie is de bron van jouw levendigheid en creativiteit. Om je te laten stromen wordt in de tantra deze seksuele energie als basis gebruikt. Meditatie, dans, beweging, ademoefeningen, tantra meditaties, contactoefeningen, rituelen zijn vormen die we gebruiken tijdens de workshops. 
Een ontmoeting met jezelf in een cirkel van vrouwen.
Nieuwsgierig geworden: neem contact op met Lieneke Postema of bel 06 - 233 157 45

Tantra ontdekken - Ontluiken van  jouw sensuele vrouw 

Tantra-ontdekken-vrouwen

Kennis maken met tantra. Hoe doe je dat? Wat mij betreft vooral in goed gezelschap: met vrouwen! We doen oefeningen om ons hart te openen en om onze sensuele vrouw te laten ontwaken. Mooie geleide meditaties en contact oefeningen. Ik laat je proeven aan de geheimen van tantrisch leven. Tantra is makkelijker dan je denkt: stop met denken, begin met voelen. Bewust zijn op wat je doet en wat iets met je doet. We gaan ademen, bewegen, en verbinding maken met het hart gebied en het bekkengebied.      

Investering € 125,= Duur 4-avonden  Zie agenda wanneer deze workshop plaatsvindt   Meer info of bel 06 - 233 157 45

 Tantra verdiepen - Ontmoet de godin in jou 

Tantra-verdiepen-vrouwen

We gaan intenser verder met verschillende vormen van tantrische ademhalingen, actieve meditaties en visualisaties. Er is ruime aandacht voor sharing en integratie van de workshop in je dagelijkse leven. De derde avond geven we aandacht aan het yoni ei. De laatste avond oefenen we de kashmirische tantra massage. Zowel het geven als het ontvangen krijgen aandacht. (geen yoni massage) We zijn met een kleine groep vrouwen (8). De sfeer is open, veilig en uitnodigend om je eigen tempo te volgen voor deze reis.
Als je de eerste vierluik hebt gevolgd dan kun je zo instromen. Heb je ergens anders tantra ervaring, lichaamswerk of biodanza dan graag vooraf contact zodat we kunnen afstemmen of jij kunt instromen.

Investering € 125,= Duur 4-avonden  Zie agenda wanneer deze workshop plaatsvindt   Meer info of bel 06 - 233 157 45

Workshop Yoni-ei 

Tantra-yoni-ei

Het yoni ei helpt je om weer in contact te komen met je lichaam en je seksualiteit. Een yoni ei wordt door vrouwen gebruikt om de bekkenbodem- en vagina spieren te trainen. Het bevorderd doorbloeding, zorgt voor meer stevigheid en het bevorderd het orgastisch vermogen. Tijdens deze middag doen we voor bereidende oefeningen uit de tao tantra. De oefeningen met het eitje doet iedereen voor zichzelf, liggend op een eigen matje onder een lekker warme deken.
Ik geef graag mijn kennis en ervaring door. Het yoni ei geeft mijzelf zachtheid en kracht.
We zijn met een kleine groep van 4-6 vrouwen

Investering € 35,= Duur 3 uur  Zie agenda wanneer deze workshop plaatsvindt   Meer info of bel 06 - 233 157 45 

Rite of the Womb  

Tantra-rite-of-the-womb

The Rite of the Womb is een krachtige initiatie. Het is een oud ritueel, afkomstig uit Zuid-Amerika. Het ritueel werd doorgegeven door medicijnvrouwen. Sinds 2014 wordt het wereldwijd doorgegeven. Veel vrouwen dragen (bewust of onbewust) pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit andere levens met zich mee of hebben een trauma opgelopen in dit leven waardoor de vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. The rite of the womb is zeer krachtig en brengt balans in jouw moederschoot waardoor het gevoel van zelfvertrouwen en eigenwaarde weer volop kan stromen. Een wedergeboorte van de sterke, liefdevolle essentie van jouw vrouw zijn.
De Rite of the Womb kan ook gegeven worden aan vrouwen zonder baarmoeder, dit kan zelfs zeer helend zijn.   

Investering € 35,= Duur 3 uur  Zie agenda wanneer deze workshop plaatsvindt   Meer info of bel 06 - 233 157 45 

Rode Tent

Tantra-rode-tent

De Rode Tent is een vrouwencirkel. Je kunt er vrouw zijn op een manier die we bijna vergeten zijn. Iedere Rode Tent is anders, maar in basis is het hetzelfde: je kunt er helemaal tot jezelf komen, ontspannen. Niets moet. Je kunt zijn wie je werkelijk bent.
Elke Rode Tent is er een ander thema die ons vrouwen bezighoud. 
Investering € 10,= Duur 2,5 uur  Zie agenda wanneer deze workshop plaatsvindt 
Meer info of bel 06 - 233 157 45 

Godinnenmassage - Individuele massage  voor vrouwen

Tantra-godinnen-massage

Ervaar hoe het is om met aandacht aangeraakt te worden door een vrouw. Deze kashmirische massage is een verbindende zachte tantramassage.  Een tantra massage maakt je wakker en sensitief. Aandacht voor je bekkengebied en je hart gebied. Met een tantrische massage kun ruimte maken waar blokkades zijn opgebouwd. Jouw levenskrachten gaan weer stromen. We beginnen met afstemmen wat jouw wensen en grenzen zijn. Na een openingsritueel begint de massage. Na afloop is er iets te drinken en wat lekkers. Deze massage wordt door Lieneke gegeven. 

Investering 1,5 / 2 uur € 95,=  Afspraak maken   06 - 233 157 45

Tantrische ontdekkingsreis   voor vrouwen

Tantra-ontdekken-vrouwen

Is tantra nieuw voor jou? Wil je proeven wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze ontdekkingsreis. In een sessie van 2,5 / 3 uur ga je mee op reis. In een warme en veilige sfeer. Tijdens de sessie breng ik  je uit je hoofd en in je lijf. Voelen wat aanraken met je doet. Het laatste deel van deze reis is een massage om alvast een voorproefje te krijgen van een tantra massage.
Deze reis wordt door Lieneke gegeven.  

Investering tantrische reis 2,5 / 3 uur door Lieneke € 175,=  Afspraak maken  06 - 114 587 08

Als we als vrouw onze ware aard tot leven wekken, realiseren we ons dat we werkelijk 
uitermate levendig zijn en verbonden met de totaliteit van het leven. 

E-mailen
Bellen