Tantra beleven in overgave

Tantra  voor stellen
Benut de kans die dit leven biedt, om je leven zoveel mogelijk te vieren.
Verspil het niet in strijden en vechten.
- Osho -  

 Tantra voor stellen.
We zijn allemaal op zoek naar liefde steun en verbondenheid. Tantra geeft sleutels die jullie richting kunnen geven in jullie zoektocht naar verbinding en een liefdevol leven. 
Voor stellen heeft TantraBeleving diverse mogelijkheden.  

Duo tantra massage
Hoe hou je het spannend in je relatie. Een bijzondere ervaring is een duo tantra massage. Samen met je partner of gelegenheidspartner genieten van een tantrische massage. Je ligt met je partner op een massage matras (fouton). Allebei ontvangen jullie een massage. Vooraf stemmen we goed af wat jullie grenzen en wensen zijn.  Samen met je partner in overgave om deze intense en sensuele massage te ontvangen. Je levensenergie laten stromen en na afloop van de massage ontmoet je je partner als herboren. Grenzen verdwijnen en je ervaart een versmelting met tijd en ruimte. Samen ontvangen, samen deze overgave ervaren. Een prachtig liefdescadeau.
Kosten massage voor stellen  € 245,= Duur 2 uur Inclusief voor- en nagesprek.
Meer informatie bel  06-11458708
AFSPRAAK MAKEN 

Tantrische ontdekkingsreis   voor stellen  
Is tantra nieuw voor jou of voor jullie? Wil je samen met je partner graag proeven wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze tantrische  ontdekkingsreis. In een verwensessie van 3 uur nemen we jullie mee op reis. Wij zorgen voor een warme en prettige sfeer. De sessie haalt je uit je hoofd brengt je in je lijf. Voelen wat jouw zintuigen met je doen. Het laatste deel van deze reis is een massage om alvast een voorproefje te krijgen van een volledige tantra massage. Gun je partner en jezelf dit cadeau!

Kosten tantrische reis  € 325,= Duur 3 uur
Meer informatie be
l  06-11458708
AFSPRAAK MAKEN 

Leren  tantrisch masseren -  privé  les
Willen jij en je partner graag leren om een tantra massage te geven aan elkaar. Wij geven in een 3 uur durende sessie jullie privé les. We laten diverse technieken zien en jullie kunnen om de beurt elkaar masseren onder onze begeleiding. Indien gewenst geven wij ook diverse technieken om de Yoni en de Lingam  te masseren.

Na afloop ontvangen jullie een handout met daarin de geleerde technieken op een rijtje zodat jullie thuis verder kunnen oefenen en genieten.
Kosten leren masseren voor stellen  € 325,= Duur 3 uur
Meer informatie bel  06-11458708 
AFSPRAAK MAKEN  

Tantrische massagecursus voor stellen
Een massagecursus van 5 avonden voor stellen en gelegenheidsstellen. Je leert in deze 5 avonden een complete tantra massage te geven en te ontvangen.
Tijdens deze cursus geven wij handvatten hoe je elkaar op een tantrische manier kan ontmoeten, ontdekken en aanraken. De nadruk van de cursus ligt op contact, opwekken van levensenergie en verbinding tussen hart en seks. Elkaar opnieuw ontmoeten. Kijk in onze agenda de volgende tantra massage cursus voor stellen plaatsvind.
NAAR  AGENDA 

Tantra weekend voor  stellen   - Eros en   Aphrodite
Een weekend samen met je partner. Voor (meer) intimiteit en liefde in jullie relatie. In verbinding met je partner en in verbinding met jezelf. Gun jezelf en elkaar een liefdevol weekend. Heerlijk samen zijn op een prachtige locatie in de natuur. Een cadeau voor elkaar. Kijk in onze agenda wanneer er een weekend voor stellen plaatsvind.
NAAR AGENDA 

Tantra    massagedag   voor stellen
Een verbindende dag waarop we elkaar heerlijk tantrisch gaan masseren. Samen in contact. We doen diverse verbindende oefeningen en we geven elkaar een massage. Je ontvang een massage en je geeft een massage. Je meld je aan als stel. 
Kijk in onze agenda wanneer er een massage dag voor stellen plaats vind.
NAAR AGENDA  
LEES MEER  AANMELDEN

Sensuele  zondag   voor stellen
Een heerlijke tantra dag om te ontmoeten, te spelen, te ontdekken samen te zijn en te genieten. In een veilige setting jouw wensen en grenzen ontdekken. Tijdens deze dag maken we verbinding met ons zelf en gaan we in contact met de ander. Oefeningen doe met wisselende partners. Ontdek jouw grenzen en mogelijkheden. Kijk in onze agenda wanneer er een Sensuele Zondag voor stellen plaats vind.
NAAR AGENDA  
LEES MEER  AANMELDEN

E-mailen
Bellen