TantraBeleven in overgave

Tantra  voor stellen
Benut de kans die dit leven biedt, om je leven zoveel mogelijk te vieren.
Verspil het niet in strijden en vechten.
- Osho -  

 Tantra voor stellen.
We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid. Tantra geeft sleutels die jullie richting kunnen geven in jullie zoektocht naar verbinding en een liefdevol leven. 
Voor stellen heeft TantraBeleving diverse mogelijkheden.  

Duo tantra massage
Hoe hou je het spannend in je relatie. Een bijzondere ervaring is een duo tantra massage. Samen met je partner of gelegenheidspartner genieten van een tantrische massage. Je ligt met je partner op een massage matras (fouton). Allebei ontvangen jullie een massage. Vooraf stemmen we goed af wat jullie grenzen en wensen zijn.  Samen met je partner in overgave om deze intense en sensuele massage te ontvangen. Je levensenergie laten stromen en na afloop van de massage ontmoet je je partner als herboren. Grenzen verdwijnen en je ervaart een versmelting met tijd en ruimte. Samen ontvangen en samen deze overgave ervaren. Een prachtig liefdes cadeau.
Kosten massage voor stellen  € 255,= Duur 2 uur Inclusief voor- en nagesprek.
Meer informatie bel  06-114 587 08
AFSPRAAK MAKEN 

Tantrische ontdekkingsreis   voor stellen  
Is tantra nieuw voor jou of voor jullie? Wil je samen met je partner graag proeven wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze tantrische  ontdekkingsreis. In een verwensessie van 3 uur gaan jullie samen op reis. Er wordt gezorgd voor een veilige, warme en prettige sfeer. De sessie haalt je uit je hoofd brengt je in je lijf. Voelen wat jouw zintuigen met je doen. Het laatste deel van deze reis is een massage om alvast een voorproefje te krijgen van een volledige tantra massage. Gun je partner en jezelf dit cadeau! Deze sessie wordt begeleid door Wilco. 

Bijdrage tantrische reis voor stellen  € 325,= Duur 3 uur
Meer informatie be
l  06-11458708
AFSPRAAK MAKEN 

Mini cursus 'Leren  tantrisch masseren' -  privé  les
Willen jij en je partner graag leren om een tantra massage te geven aan elkaar. Wij geven in een 3 uur durende sessie jullie privé les. We laten diverse technieken zien en jullie kunnen om de beurt elkaar masseren onder onze begeleiding. Indien gewenst geven wij ook diverse technieken om de Yoni en de Lingam  te masseren.
Deze sessie wordt begeleid door Wilco.  

Na afloop ontvangen jullie een hand-out met daarin de geleerde technieken op een rijtje zodat jullie thuis verder kunnen oefenen en genieten.
Bijdrage leren masseren voor stellen door Wilco  € 325,= Duur 3 uur
met Wilco en collega tantrica € 425,,= 
Meer informatie bel  06-114 587 08 
AFSPRAAK MAKEN  


Intimiteitscoaching voor stellen   
Wil je samen met je partner tantra ontdekken dan is een tantra traject wellicht iets voor jullie. 

-  Wil je elkaar opnieuw ontmoeten.
-  Hoe ontstaat er weer magie tussen jullie.
-  Hoe kun je elkaars verschillen vieren.
-  Hoe ben je trouw aan jezelf en in verbinding met de ander.

Wij zullen werken met tantrische oefeningen en structuren, meditaties, actieve meditaties, lichaamswerk, aanraakoefeningen, ademoefeningen, the wheel of consent. Het te volgen traject is afhankelijk van jullie vraag.
LEES MEER

Investering:
Tantra Ontdekken drie sessies 525,=
Tantra Intens vijf sessies 825,=
Tantra Hartstocht 1240,=
Een sessie duurt ca. 2 uur

Afspraak maken met Wilco 
 

E-mailen
Bellen