TantraBeleven in overgave

Tantra massage voor vrouwen
Op een dag is het pijnlijker om strak in de knop te blijven
dan om te gaan bloeien.
- Anais Nin - 

Tantra massage  voor vrouwen 
Veel vrouwen zijn beter in geven dan in ontvangen. Tijdens een tantra massage mag jij totaal ontvangen. Door de subtiele aanrakingen kom je weer in contact met je eigen lichaam. Thuis komen in je lijf. Hoe kun je in overgave zijn zonder jezelf te verliezen. Ons lichaam heeft veel te vertellen en zeker ons bekken en hart gebied. Genieten van je eigen vrouwelijke essentie. De seksuele energie die vrijkomt geeft jou energie om je leven als vrouw te vieren. Dat geld voor vrouwen van alle leeftijden. Voor vrouwen rond de periode van de overgang kan een tantra massage je energiehuishouden weer in balans brengen. 

Een tantra massage is geschikt iedere vrouw op ontdekkingsreis met of zonder tantra ervaring.  

Mogelijkheden voor vrouwen

Individuele tantra massage  voor vrouwen 

Tantra-massage

Ervaar hoe het is om met aandacht aangeraakt te worden. Een tantra massage maakt je wakker en sensitief. Aandacht voor je bekkengebied en je hart gebied. Met een tantrische massage kun ruimte maken waar blokkades zijn opgebouwd. Jouw levenskrachten gaan weer stromen. We beginnen met afstemmen wat jouw wensen en grenzen zijn. Na een openingsritueel begint de massage. Na afloop is er iets te drinken en wat lekkers.
Kosten € 150,= Duur 2 uur Inclusief voor- en nagesprek.
Afspraak maken met Wilco   Of bel 06 114 587 08

Tantrische ontdekkingsreis   voor vrouwen

Tantrische-ontdekkingsreis

Is tantra nieuw voor jou? Wil je proeven wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze ontdekkingsreis. In een sessie van 2,5 / 3 uur ga je mee op reis. In een warme en prettige sfeer. Tijdens de sessie brengen wij je uit je hoofd en in je lijf. Voelen wat aanraken met je doet. Het laatste deel van deze reis is een massage om alvast een voorproefje te krijgen van een tantra massage.
De reis kan door Wilco of door Lieneke worden gegeven.
Dit kan je aangeven als je een afspraak maakt.  
Kosten tantrische reis € 225,=  Duur 3 uur  
Afspraak maken met Wilco  of bel 06 114 587 08

Tantra 4-handen massage   voor vrouwen

Tantra-4-handen-massage

Een tantrische 4-handenmassage is een uitnodiging om in totale overgave te zijn. Deze massage wordt gegeven door Wilco en een tantrica. De constante stroom van de aanraking maken dat je geen controle meer hebt over wie wat doet. Uit je hoofd, in je lijf. Het enige wat overblijft is aanwezig te zijn in je lichaam. Ervaren wat je diep van binnen voelt. Tijdens de massage zullen wij je stimuleren om diep te ademen.
Kosten 4-handen massage voor vrouwen € 255,=  Duur 2 uur
Afspraak maken of bel 06 114 587 08  


E-mailen
Bellen