TantraBeleven in overgave

 Tantra massage voor stellen

Er is moed voor nodig om jezelf ertoe te zetten naar plekken te gaan
waar je nooit geweest bent...je grenzen te verkennen...hindernissen te nemen.
- Anais Nin -     

Tantra massage voor  stellen
Uit ervaring weet ik hoe fijn het is om in een relatie tijd voor elkaar te maken. Werkelijk tijd en ruimte maken om elkaar te ontmoeten en (opnieuw) te ontdekken. Een duo tantra massage, leren tantrisch masseren  of een tantrische reis is een manier om elkaar weer te zien en te ontdekken.
Voor mij is Tantra heel concreet. Met aandacht aanraken. Uitspreken van je verlangens. Buiten je comfortzone ontdekken wat je als koppel prettig vindt. Elkaar verrassen. Samen genieten.

Ik gun alle koppels die bij mij komen een mooie ontdekkingstocht.   

De massages worden bloot gegeven en het hele lichaam wordt aangeraakt. Vooraf stemmen we af of dit voor jullie goed voelt. Mocht dat niet zo zijn dan passen we dat aan.

Mogelijkheden voor stellen

Duo tantra massage  

tantra-duo-massageTantra duo massage

Hoe hou je het spannend in je relatie. Een bijzondere ervaring is een duo tantra massage. Deze massage geef ik samen met een anderte tantrica. Samen met je partner of gelegenheidspartner genieten van een tantrische massage. Je ligt met je partner op een massage matras (fouton). Allebei ontvangen jullie een massage. Vooraf stemmen we goed af wat jullie grenzen en wensen zijn.  Samen met je partner in overgave om deze intense en sensuele massage te ontvangen. Je levensenergie laten stromen en na afloop van de massage ontmoet je je partner als herboren. Grenzen verdwijnen en je ervaart een versmelting met tijd en ruimte. Samen ontvangen, samen deze overgave ervaren. Een prachtig liefdescadeau.
Kosten massage voor stellen  € 255,= Duur 2 uur Inclusief voor- en nagesprek.
Meer informatie bel  06-114 587 08
AFSPRAAK MAKEN

Leren  tantrisch masseren -  privé  les

Tantra-leren-tantrisch-masseren

Willen jij en je partner graag leren om een tantra massage te geven aan elkaar. Ik geef in een ruim 3 uur durende sessie jullie privé les. Ik leer jullie diverse  technieken en houdingen en jullie kunnen om de beurt elkaar masseren met mijn begeleiding. Ook diverse technieken om de Yoni en de Lingam te masseren zal ik jullie laten ervaren als jullie dat wensen.
Na afloop stuur ik jullie een handout met daarin de geleerde technieken op een rijtje zodat jullie thuis verder kunnen oefenen en genieten.
Kosten leren masseren voor stellen  € 325,= Duur 3 uur
Meer informatie bel  06-114 587 08  
AFSPRAAK MAKEN 

Tantrische ontdekkingsreis   voor stellen  

Tantra-reis-voor-stellen

Is tantra nieuw voor jou of voor jullie? Wil je samen met je partner graag proeven wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze tantrische  ontdekkingsreis. In een verwensessie van 3 uur neem ik jullie mee op reis. Wij zorgen voor een warme en prettige sfeer. De sessie haalt je uit je hoofd brengt je in je lijf. Voelen wat jouw zintuigen met je doen. Het laatste deel van deze reis is een massage om alvast een voorproefje te krijgen van een volledige tantra massage. Gun je partner en jezelf dit cadeau!
Kosten tantrische reis  € 325,= Duur 3 uur
Meer informatie bel  06-114 587 08  

AFSPRAAK MAKEN 

Tantra 4-handen massage   met eigen partner 

Samen met Wilco jouw partner (man of vrouw) een tantrische vier handen massage geven. Een tantrische 4-handenmassage is een uitnodiging om in totale overgave te zijn. Wilco zal de gever begeleiden om jouw partner een heerlijke massage te geven. De ontvanger zal genieten van 2 bekende en 2 onbekende handen.
De constante stroom van de aanraking maken dat je geen controle meer hebt over wie wat doet. Uit je hoofd, in je lijf. Het enige wat overblijft is aanwezig te zijn in je lichaam. Ervaren wat je diep van binnen voelt. Tijdens de massage word je uitgenodigd om je energie te laten stromen en te genieten. 

Kosten 4-handen massage met je eigen partner € 175,=  Duur 2 uur
Afspraak maken of bel 06 114 587 08


E-mailen
Bellen