TantraBeleven in overgave

 

Tantra massage voor stellen
Er is moed voor nodig om jezelf ertoe te zetten naar plekken te gaan
waar je nooit geweest bent...je grenzen te verkennen...hindernissen te nemen.
- Anais Nin -     

Tantra massage voor  stellen
Uit ervaring weten wij hoe fijn het is om in een relatie tijd voor elkaar te maken. Werkelijk tijd en ruimte maken om elkaar te ontmoeten en (opnieuw) te ontdekken. Een tantra massage of een tantrische reis is een manier om elkaar weer te zien en te ontdekken.
Voor ons is Tantra heel concreet. Met aandacht aanraken. Uitspreken van je verlangens. Buiten je comfortzone ontdekken wat je als koppel prettig vindt. Elkaar verrassen. Samen genieten.

Wij gunnen alle koppels die bij ons komen een mooie ontdekkingstocht.   

De massages worden bloot gegeven en het hele lichaam wordt aangeraakt. Vooraf stemmen we af of dit voor jullie goed voelt. Mocht dat niet zo zijn dan passen we dat aan.

Mogelijkheden voor stellen

Duo tantra massage  

tantra-duo-massageTantra duo massage

Hoe hou je het spannend in je relatie. Een bijzondere ervaring is een duo tantra massage. Samen met je partner of gelegenheidspartner genieten van een tantrische massage. Je ligt met je partner op een massage matras (fouton). Allebei ontvangen jullie een massage. Vooraf stemmen we goed af wat jullie grenzen en wensen zijn.  Samen met je partner in overgave om deze intense en sensuele massage te ontvangen. Je levensenergie laten stromen en na afloop van de massage ontmoet je je partner als herboren. Grenzen verdwijnen en je ervaart een versmelting met tijd en ruimte. Samen ontvangen, samen deze overgave ervaren. Een prachtig liefdescadeau.
Kosten massage voor stellen  € 245,= Duur 2 uur Inclusief voor- en nagesprek.
Meer informatie bel  06-11458708
AFSPRAAK MAKEN

Leren  tantrisch masseren -  privé  les

Tantra-leren-tantrisch-masseren

Willen jij en je partner graag leren om een tantra massage te geven aan elkaar. Wij geven in een 3 uur durende sessie jullie privé les. We laten diverse technieken zien en jullie kunnen om de beurt elkaar masseren onder onze begeleiding. Indien gewenst geven wij ook diverse technieken om de Yoni en de Lingam  te masseren.
Na afloop ontvangen jullie een handout met daarin de geleerde technieken op een rijtje zodat jullie thuis verder kunnen oefenen en genieten.
Kosten leren masseren voor stellen  € 345,= Duur 3 uur
Meer informatie bel  06-11458708  
AFSPRAAK MAKEN 

Tantrische ontdekkingsreis   voor stellen  

Tantra-reis-voor-stellen

Is tantra nieuw voor jou of voor jullie? Wil je samen met je partner graag proeven wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze tantrische  ontdekkingsreis. In een verwensessie van 3 uur nemen we jullie mee op reis. Wij zorgen voor een warme en prettige sfeer. De sessie haalt je uit je hoofd brengt je in je lijf. Voelen wat jouw zintuigen met je doen. Het laatste deel van deze reis is een massage om alvast een voorproefje te krijgen van een volledige tantra massage. Gun je partner en jezelf dit cadeau!
Kosten tantrische reis  € 345,= Duur 3 uur
Meer informatie bel  06-11458708  

AFSPRAAK MAKEN 

Tantra 4-handen massage   met eigen partner 

Samen met Lieneke of Wilco jouw partner (man of vrouw) een tantrische vier handen massage geven. Een tantrische 4-handenmassage is een uitnodiging om in totale overgave te zijn. Lieneke of Wilco zullen de gever begeleiden om jouw partner een heerlijke massage te geven. De ontvanger zal genieten van 2 bekende en 2 onbekende handen.
De constante stroom van de aanraking maken dat je geen controle meer hebt over wie wat doet. Uit je hoofd, in je lijf. Het enige wat overblijft is aanwezig te zijn in je lichaam. Ervaren wat je diep van binnen voelt. Tijdens de massage word je uitgenodigd om diep te ademen en te genieten. 

Kosten 4-handen massage met je eigen partner € 175,=  Duur 1,5/2 uur
Afspraak maken met Wilco of bel 06 114 587 08
Afspraak maken met Lieneke of bel 06 233 157 45


E-mailen
Bellen