TantraBeleven in overgave

Tantra massage voor mannen
Je werkelijke seksuele potentieel volledig en compleet wakker maken  
waardoor de kwaliteit van je liefdesleven zal verbeteren.

Tantra massage
Tijdens een tantra massage wordt je lichaam liefdevol en met aandacht aangeraakt. Je wordt uitgenodigd om met je ademhaling de aanrakingen te ontvangen om op die manier de energie in jou lichaam te voelen stromen. Levensenergie en seksuele energie. De massage is soms zacht en verstillend en dan weer stevig en opwekkend. Je voelt je volledig aanwezig in je lijf. Een onbeschrijfelijke ervaring. 

De massages worden bloot gegeven en het hele lichaam wordt aangeraakt. Vooraf stemmen we af of dit voor jou goed voelt. Mocht dat niet zo zijn dan passen we dat aan. 

De massage vindt plaats op een fouton (Japanse massagematras) op de grond.
Wij gebruiken biologische amandel massage olie die heerlijk is verwarmd.  
 

 Mogelijkheden voor mannen

Individuele tantra massage voor mannen

Tantra-massageTanntra massage voor mannen

Een tantrische massage maakt je seksuele energie / levensenergie wakker. Door bewust te ademen wordt deze energie door je lichaam verspreid. De massage is krachtig en subtiel. Ervaar hoe het is om je energie te voelen stromen van je kruin tot in je tenen. We starten met een tantrisch ritueel. Als eerste volgt de massage van de rug (Yang -mannelijke kant) en daarna wordt de voorkant gemasseerd (Ying- vrouwelijke kant). 


Kosten massage € 150,= Duur 1,5/2 uur
Afspraak maken met Lieneke  of bel 06 233 157 45
Afspraak maken met Wilco of bel 06 114 587 08 

Tantra 4-handen massage   voor   mannen

Tantra-4-handen-massage

Een tantrische 4-handenmassage is een uitnodiging om in totale overgave te zijn. De constante stroom van de aanraking maken dat je geen controle meer hebt over wie wat doet. Uit je hoofd, in je lijf. Het enige wat overblijft is aanwezig te zijn in je lichaam. Ervaren wat je diep van binnen voelt. Tijdens de massage zullen wij je stimuleren om diep te ademen. Investering 4-handen massage 1,5/2 uur € 245,=
Afspraak maken of bel 06 114 587 08  

 

 


E-mailen
Bellen