TantraBeleven in overgave

Tantra massages   
Wij bieden tantra massages aan voor
vrouwen, mannen en stellen.

Tantra massage voor  stellen  
Uit ervaring weten wij hoe fijn het is om in een relatie tijd voor elkaar te maken. Werkelijk tijd en ruimte maken om elkaar te ontmoeten. Een tantra massage of een tantrische reis is een manier om elkaar weer te zien en te ontdekken.

LEES VERDER

Tantra massage  voor vrouwen 
Veel vrouwen zijn beter in geven dan in ontvangen. Tijdens een tantra massage mag jij totaal ontvangen. Door de subtiele aanrakingen kom je weer in contact met je eigen lichaam. Thuis komen in je lijf. Hoe kun je in overgave zijn zonder jezelf te verliezen.

LEES VERDER

Tantra massage   voor mannen
Tijdens een tantra massage wordt je lichaam liefdevol en met aandacht aangeraakt. Je wordt uitgenodigd om met je ademhaling de aanrakingen te ontvangen om op die manier de energie in jou lichaam te voelen stromen. Levensenergie en seksuele energie.

LEES VERDER

Tantra-massage-ruimteTantra massage ruimte

Praktijk ruimte
Onze massage ruimte is een sfeervolle en lekker warme plek. Een mooie vrijstaande ruimte waar jij helemaal tot jezelf kan komen. Rustige ontspannende muziek wordt op de achtergrond afgespeeld. Wij masseren op een fouton (Japanse massage matras). Om je op te frissen is er een douche aanwezig. 
De massage wordt aangepast aan jou/jullie wensen.

E-mailen
Bellen