Tantra beleven in overgave

Tantra massage voor mannen
Er is moed voor nodig om jezelf ertoe te zetten naar plekken te gaan
waar je nooit geweest bent...je grenzen te verkennen...hindernissen te nemen.
- Anais Nin 

Tantramassage

Tijdens een tantra massage wordt je lichaam met liefdevol en met aandacht aangeraakt. Je wordt uitgenodigd om met je ademhaling de aanrakingen te ontvangen om op die manier de energie in jou lichaam te voelen stromen. Levensenergie en seksuele enrgie. De massage is soms zacht en verstillend en dan weer stevig en opwekkend. Je voelt je volledig aanwezig in je lijf. Een onbeschrijfelijke ervaring. 

De massages worden bloot gegeven en het hele lichaam wordt aangeraakt. Vooraf stemmen we af of dit voor jou goed voelt. Mocht dat niet zo zijn dan passen we dat aan. We spreken af wat jij wilt en wat goed voor jou is.

De massage vindt plaats op een fouton (Japanse massagematras) op de grond.
Wij gebruiken amandel massage olie die heerlijk is verwarmd.  

Individuele tantra massage voor mannen

Een tantrische massage maakt je seksuele energie wakker. Door bewust te ademen wordt deze energie door je lichaam verspreid. De massage is krachtig en subtiel. Ervaar hoe het is om je energie te voelen stromen van je kruin tot in je tenen. We starten met een tantrisch ritueel. Als eerste volgt de massage van de rug (Yang -mannelijke kant) en daarna wordt de voorkant gemasseerd (Ying- vrouwelijke kant). 

Kosten massage 1,5 uur door Lieneke € 125,= / 1,5 uur door Wilco € 95,= st 

Tantra 4-handen massage

Een tantrische 4-handenmassage is een uitnodiging om in totale overgave te zijn. De constante stroom van de aanraking maken dat je geen controle meer hebt over wie wat doet. Uit je hoofd, in je lijf. Het enige wat overblijft is aanwezig te zijn in je lichaam. Ervaren wat je diep van binnen voelt. Tijdens de massage zullen wij je stimuleren om diep te ademen. Kosten 4-handen massage 1,5 uur € 175,=  Afspraak maken