Tantra beleven in overgave

 

Tantra massage voor stellen
Er is moed voor nodig om jezelf ertoe te zetten naar plekken te gaan
waar je nooit geweest bent...je grenzen te verkennen...hindernissen te nemen.
- Anais Nin -     

Tantra massage voor  stellen   

Uit ervaring weten wij hoe fijn het is om in een relatie tijd voor elkaar te maken. Werkelijk tijd en ruimte maken om elkaar te ontmoeten. Een tantra massage of een tantrische reis is een manier om elkaar weer te zien en te ontdekken. 

Voor ons is Tantra heel concreet. Met aandacht aanraken. Uitspreken van je verlangens. Buiten je comfortzone ontdekken wat je als koppel prettig vindt. Elkaar verrassen. Samen genieten.

Wij gunnen alle koppels die bij ons komen een mooie ontdekkingstocht.    

De massages worden bloot gegeven en het hele lichaam wordt aangeraakt. Vooraf stemmen we af of dit voor jullie goed voelt. Mocht dat niet zo zijn dan passen we dat aan. We spreken af wat jullie willen en wat goed voor jullie is.

Duo tantra massage  

Tantra-duo-massageTantra duo massage

Hoe hou je het spannend in je relatie. Een bijzondere ervaring is een duo tantra massage. Samen met je partner of gelegenheidspartner genieten van een tantrische massage. Je ligt met je partner op een massage matras (fouton). Allebei ontvangen jullie een massage. Vooraf stemmen we goed af wat jullie grenzen en wensen zijn.  Samen met je partner in overgave om deze intense en sensuele massage te ontvangen. Je levensenergie laten stromen en na afloop van de massage ontmoet je je partner als herboren. Grenzen verdwijnen en je ervaart een versmelting met tijd en ruimte. Samen ontvangen, samen deze overgave ervaren. Een prachtig liefdescadeau.
Investering massage voor stellen  € 175,= /  2020 € 210,= Duur 1,5 / 2 uur
Afspraak maken

Leren  tantrisch masseren  

Leren-tantrisch-masseren

Willen jij en je partner graag leren om een tantra massage te geven aan elkaar. Wij geven in een 3 uur durende sessie jullie privé les. We laten diverse technieken zien en jullie kunnen om de beurt elkaar masseren onder onze begeleiding. Indien gewenst geven wij ook diverse technieken om de Yoni en de Lingam  te masseren.
Na afloop ontvangen jullie een handout met daarin de geleerde technieken op een rijtje zodat jullie thuis verder kunnen oefenen en genieten.
Investering leren masseren voor stellen € 245  / 2020 € 275,= Duur 3 uur
Meer info 06-114 587 08  
Afspraak maken 

Tantrische ontdekkingsreis   voor stellen  

Tantrische-reis-voor-stellen

Is tantra nieuw voor jou of voor jullie? Wil je samen met je partner graag proeven wat tantra is? Welkom voor een mooie ervaring tijdens deze tantrische  ontdekkingsreis. In een sessie van 3 uur nemen we jullie mee op reis. Wij zorgen voor een warme en prettige sfeer. De sessie haalt je uit je hoofd brengt je in je lijf. Voelen wat jouw zintuigen met je doet. Het laatste deel van deze reis is een massage om alvast een voorproefje te krijgen van een volledige tantra massage.  Gun je partner en jezelf dit cadeau!
Investering tantrische reis € 245,=  / 2020 € 275,= Duur 3 uur 
Meer info 06-114 587 08  
Afspraak maken 

Sauna na afloop 

Tantra-sauna

Na een sessie is het mogelijk om gebruik te maken van onze sauna. Als jullie gebruik willen maken van de sauna kunnen jullie dat aangeven als jullie een sessie boeken.

Geniet na van een sessie leren tantrisch masseren of de tantra reis in onze heerlijke houtkachel sauna. 

Extra kosten sauna € 15,=   

 

Waar vind je ons

Wilco en Lieneke 

Dommelstraat 23

Amersfoort

E-mailen
Bellen