Tantra beleven in overgave

Intimiteitscoaching
Tantra Toegankelijk en Toepasbaar

Individuele Intimiteitscoaching

Misschien is meedoen aan een groepsactiviteit een stap te vroeg en is het ontvangen van een massage ook (nog) niet voor jou het juiste pad. Wij bieden aan mannen en vrouwen individuele sessies. Tijdens deze sessies ga jij onderzoeken wat er in jou speelt. Wat maakt dat jij je niet vrij voelt om te ontvangen of te geven? Hoe kun je meer intimiteit ervaren? Hoe krijg je als vrouw of man meer contact met je eigen seksuele energie en levensstroom. Waarnemen, benoemen en transformeren. Dit doen wij met tantrische oefeningen, meditaties, verbindingsoefeningen.
Kosten sessie 1,5 uur voor vrouwen  € 125,= voor mannen € 125.=  
Afspraak maken

Intimiteitscoaching voor stellen

Voor stellen die al langer bij elkaar zijn en onderweg de kunst van het aanraken zijn kwijt geraakt.Of juist voor stellen die elkaar nog beter willen leren kennen. 

Voor haar:
Hoe heerlijk is het om helemaal te mogen ontvangen. Je gedachten even uit te schakelen en in je lijf te zakken. In een zachte sfeer te mogen zijn met jezelf en je partner. Even niets te moeten.

Voor hem:
Hoe fijn is het om je partner helemaal te kunnen laten genieten. Samen tot rust te komen en alleen maar te zijn. Weinig woorden. Aanraking staat centraal. Ervaar hoe je partner zich opent voor jou.

In een sessie van 2,5 uur nemen we jullie mee op een tantrische reis.Wij zorgen voor een veilige en warme sfeer. Drankjes en kleine hapjes zijn inclusief. Na afloop heb je ervaren hoe het is om elkaar met aandacht te ontmoeten, aan te raken en opnieuw te zien. 

Je hoeft voor deze sessie geen ervaring te hebben met masseren en/of tantra.
Gun je partner en jezelf dit cadeau! Investering: € 245,=
Voor extra informatie en aanmelden wilco@tantrabeleving.nl  of bel 06 - 114 587 08 
De sessie wordt gegeven door Lieneke en Wilco. Jij en je partner zijn welkom in Amersfoort. 

Een aanraking zegt meer dan duizend woorden.

Cyclus van meerdere coachingsessie is mogelijk

Waar vind je ons

Lieneke en Wilco

Dommelstraat 23

Amersfoort
E-mailen
Bellen