TantraBeleven in overgave

Tantrablog - Mijn eerste stappen.

 

Ik gun ieder mens een diepe verbinding met zijn/haar eigen bron en lichaam.  

Mijn persoonlijke Tantra pad.

(door: Lieneke)

Mijn eerste stappen.

Tantra is mijn ontdekkingsreis geweest en ik deel het om je te inspireren en uit te nodigen om vooral je eigen reis te maken.

Mijn wens was om meer contact met mijn lijf te hebben en meer uit mijn hart te willen leven. Ik piekerde veel en was ontevreden over mijn lijf en seksleven …. Ik was meer hoofd dan lichaam. Mijn seksleven was er wel, maar eentonig en ik voelde me soms zo alleen na seks met mijn man.

Werk aan de winkel!

Workshops:

Ik ben gestart met een driedaags workshop Tantra in Groesbeek. 15 – 17 december 2006. Ik had de flyer wel tien keer gelezen en al mijn moed verzameld om me aan te melden …. Dit was bij 'Tantra Intens' wat inmiddels niet meer onder die naam workshops aanbiedt.

Ik ben zo blij dat hier mijn start was. Veilig en uit mijn comfortzone. Dat was wat ik zocht.

Zacht en kracht zijn de woorden die ik mee heb genomen. Verlangens leren uitspreken. De parels mee naar huis nemen. En bij de oefeningen 90% op mezelf richten en 10 % op de ander.

Tantra was voor mij een manier om mezelf te leren kennen.

Individuele sessies:
Omdat ik na de driedaagse weer thuis helemaal niemand kende die ook aan Tantra “deed” ben ik op zoek gegaan naar een tantra leraar. Een plek waar ik kon leren en oefenen naast het lezen en mediteren dat ik thuis deed.
Later heb ik op verschillende plekken workshops en trainingen gevolgd. Gemengd en alleen met vrouwen.

In de begin periode heb ik ook de online workshop 10 keer meer plezier gevolgd. Met daarna de sensuele workshop Strip je Vrij. Geen strip act, maar een ontdekkingsreis naar mijn eigen sensuele vrouw. Sindsdien durf ik naast spijkerbroeken ook mooie rokjes te dragen … Mijn sensuele Godin is wakker geschud.

Affirmaties:
Omdat mijn veranderingsproces ook weerstand gaf in mijn omgeving (partner: jij ook met je Tantra gedoe) en in mezelf (waar ben ik in godsnaam mee bezig …) heb ik ondersteuning gevonden door affirmaties mee te nemen de week in :

Ik ben het waard om liefde en intimiteit te ontvangen

Ik kies altijd de weg van de liefde

Ik sta sterk in mezelf in iedere relatie.

Oefeningen:
Voor mij was het belangrijk om mijn eigen lichaam 100% te accepteren. Niet meer streng voor mezelf zijn of veroordelend. Ik heb veel oefeningen gedaan. Voor de spiegel mijn lichaam insmeren me bodylotion en mijn schoonheid leren zien. Heerlijk !

Wat voor mij nieuw was; de kracht van ademen. De ruimte die dat me gaf, de energie die vrijkomt. Ook hierin veel oefeningen gedaan met mezelf en ook met een tantra partner. 

Wil je ervaren wat tantra voor jou kan betekenen ….. 

Wat Tantra voor je relatie kan betekenen ….

Zoek op internet, lees erover, vraag aan mensen die ervaring hebben en kies wat bij jou past. Voor de één is dat beginnen met een boek en een ander stort zich in een driedaagse of gaat op retraite in India. Geef je op voor één van de groepsactiviteiten bij Tantra beleving. Of maak een individuele afspraak voor een Tantra Sessie of Tantra massage bij Wilco en/of mij Wil je meer weten dan kun je altijd een berichtje sturen.

lieneke@tantrabeleving.nl
wilco@tantrabeleving.nl  

Namasté, Lieneke


E-mailen
Bellen