TantraBeleven in overgave

Ervaringen van deelnemers
Hoe beleven deelnemers onze workshops

Sensuele Zondag

Annnemarie:
Ik kijk met plezier terug op de Sensuele Zondag. Ik zie de middag als een leuke ervaring en een eerste prettige kennismaking met tantra. Het heeft me enkele handreikingen gegeven over hoe je vrij gemakkelijk zelf opener kunt worden en hoe dat het contact met anderen dieper en fijner maakt.  Ik was verrast over mezelf op het laatst,  over de vanzelfsprekendheid te spelen met mensen die ik nog niet kende, man of vrouw maakte niet uit. 

De begeleiding door jullie was heel fijn. Veiligheid en speelsheid voelden goed. Ik was vooraf een beetje huiverig geef ik toe. Helemaal niet nodig! Ook erg leuk vond ik het eten achteraf.

Tantra massageavond

Tanja:
Ik wil je graag laten weten dat ik enorm heb genoten van de massageavond. Het was best een beetje spannend, maar Lieneke en Wilco hebben gedaan waar zij goed in zijn en dat is het creëren van een hele fijne , ontspannen sfeer waarin er volop ruimte is om zonder oordeel jezelf te kunnen zijn. Ik ervaar het echt als een stukje thuiskomen in mijzelf. 

Oscar en Saskia:            
Jullie bouwen een fijne sfeer. Complimenten :-)
Ik vond het een mooie opbouw, goede uitleg, al heb ik het niet helemaal onthouden. 
Intrigerend / confronterend / intiem / ongemakkelijk dat diep aankijken.  
Wij zijn beide niet zo van het los dansen, maar misschien was het juist goed voor ons.
De 3 L’n vond ik een duidelijke uitleg.

Marion: 
De massageavond heeft me in verbinding gebracht met een mooi mens en een heerlijke massage ervaren in een rustige ambiance. Ook de verbinding met de overige deelnemers heb ik in balans ervaren en kon mezelf goed naar binnen richten. De begeleiding door jullie was duidelijk en mooi gedragen, zodat ik me veilig voelde en mijn partner een goede massage kon geven 

E-mailen
Bellen