TantraBeleven in overgave

Ervaringen  tantra voor vrouwen
Reacties van deelnemers

Jasmine:
De vierluik "Tantra voor vrouwen" was voor mij een bijzondere reis naar mijzelf. Op een laagdrempelige manier heb ik kennis mogen maken met Tantra.
Je mogen openstellen voor contact, verbinding met jezelf en andere vrouwen was een mooie en tegelijkertijd spannende ervaring. Lieneke zorgde voor een fijne veilige sfeer om dat te mogen en te kunnen ervaren. 

Franka:
Ik vond het fijn om deze serie van vier tantra avonden gevolgd te hebben en wil je bedanken voor de fijne begeleiding hiervan. Heerlijk om jouw rust en toewijding zo te kunnen ervaren. Hoewel ik alle oefeningen leuk en fijn vond om te doen, stak voor mij het dansen er echt wel met kop en schouders boven uit. Ik vond het helemaal losgaan op de muziek tijdens de avond overgave geweldig, maar dit werd voor mij nog overtroffen door het dansen tijdens de avond van Overvloed. Wat een heerlijke warme en intieme en sensuele avond. Die laatste dans zal ik niet snel vergeten.

Marie:
Ik vond het heel fijn om me zo over te leveren aan een groep van vrouwen. Bijzonder om ook mijn seksualiteit te ervaren in een heel andere context. Ik heb er ervaring mee binnen de setting van de BioDanza. Dit gaat toch wel weer een stap verder.
Het geeft me veel gebracht .
T.a.v. ruimte ervaren en grenzen ervaren. Ik heb me altijd veilig gevoeld en dat is denk ik een eerste vereiste. 
Zeer de moeite waard. Dank je wel.

Reina:
Plezier, contact, een lach en een traan. Angst en bevrijding. 
Ik heb regelmatig gedacht...kan ik dat wel, durf ik dat wel, maar ook een verlangen om het te doen. Hoe bevrijdend om het dan te doen. 
Elke avond kwam ik wat gespannen en druk binnen en ging ik ontspannen en blij weer naar huis. 
Ook sensueel mogen zijn was voor mij een fijne oefening, die ik tot nu met me meedraag en voel. 
Ook ontdekt waar ik nog wat te leren heb.
Al met al zeer plezierige ontdekkingsreis naar mezelf.

E-mailen
Bellen