TantraBeleven in overgave

Ervaringen  tantra voor stellen
Reacties van deelnemers

Tantra duo massage voor stellen

Renate en Roy:
Het was voor ons een mooi cadeau. Jullie zijn zo'n warme en oprechte mensen zodat wij ons meteen op ons gemak voelden. De ontvangst en begeleiding was zoals we verwacht  hadden, rust eerlijk en respectvol. Wat ons betreft een dikke pluim.
De ervaring hebben we samen als zeer prettig ervaren, heerlijk genoten. Renate voelde minder spanning aan haar nek en schouder, maar vond het toch lastig om zich helemaal over te geven. Ik zelf had ook het gevoel dat ik de controle wilde houden in plaats van me helemaal over te geven. Toch was het voor ons beiden heerlijk.
Bedankt voor deze middag.

Tantrische reis voor stellen

V en A:
Wij willen jullie heel erg bedanken voor de prachtige ontdekkingsreis die wij samen maandagmiddag gemaakt hebben. We hebben daarbij onze grenzen verkend maar niet overgestoken. Door jullie houding, sfeer en warmte durfden wij die reis aan te gaan maar waren wij ook in staat om er erg van te genieten. Het was de balans tussen de geestelijke en lichamelijke ontspanning die het zo mooi en bij tijden ook zo opwindend maakte (op een mooie, fijne manier). De afsluitende massage was een mix tussen een droom en een feest waarbij hoofd en lijf verwend werden. We komen graag nog een keertje terug om onze grenzen verder te verkennen en van jullie gezelschap en begeleiding te genieten hopelijk in een zelfde mooie, warme en sensuele sfeer. Nogmaals bedankt en hopelijk tot over niet te lang. 
Warme groetjes V en A

Leren Tantrisch masseren privéles

Natalie en Jerry:
Vrijdag in de middag van Rotterdam naar Amersfoort. Een tantrische massage op het programma. Wij zijn door Lieneke en Wilco zeer vriendelijk ontvangen en snel op ons gemak gesteld. Dat scheelt best wel een jasje...ontvangen in een mooi en gezellig huisje in de tuin. Zelfs een douche is aanwezig om je voor en na op te frissen. Opgefrist kregen we naar keus, 1 op 1 een (h)eerlijke kennismaking met tantrisch masseren. Wij hadden vooraf niet kunnen bedenken dat dit, eenmaal geïnstrueerd, een hele vrije manier van genieten is. Voor zowel de ontvanger als voor de gever. Lieneke en Wilco namen volop de tijd om 'het verhaal achter de grepen' uit te leggen en voor te doen. Wij hebben ervan genoten, zullen het thuis verder bedrijven. Wij kunnen TantraBeleving zeker aan bevelen.  

Tantra massagedag voor stellen
D & S
We willen jullie bedanken , we vonden het een hele mooie en bijzondere ervaring. Intens om mee te maken
maar ook heel nuttig voor ons samen. We vonden ons bij jullie op ons gemak en het heeft ons verrijkt. Dit gaan we zeker nog eens voortzetten in de toekomst.

Tantra weekend voor stellen
M.
Met mijn partner heb ik meegedaan aan het tantraweekend 'Eros en Aphrodite' van Wilco en Lieneke op centrum Athanor in Lochem: mooie plek, mooi programma en mooie groep.
Met 7 mooie koppels hebben we een hele fijne en speelse (ontdekkings)reis gemaakt naar Verbinding met je zelf en met elkaar.
Ik begon heel vermoeid en niet zo lekker in mijn vel aan het weekend en kwam met een heel ontspannen en vooral ZACHT en gevoel van VERBINDING weer thuis; uit t hoofd in mijn gevoel kunnen zakken, dankbaar!
Ik heb ontzettend genoten van het afwisselende programma met diverse verrassingsonderdelen en de fijne sfeer die in de groep ontstond door wat werd aangeboden en vooral ook hoe. Totaal niet te merken dat dit het allereerste koppelweekend was dat Wilco en Lieneke aanboden. Dit smaakt zeker naar méér. Volgende keer zijn we er graag weer bij!

S & P
Dit weekend gaf mij zoveel inzichten. Hoe zit ik in elkaar, wat ik verkeerd aanpakte, durven naar overgave te gaan, meer voelen vanuit mijn hart zonder dat mijn hersenen het overnemen. Het was een weekend met veel inzichten en groei voor ons beiden. We waren al een sterk koppel maar we zijn er nog sterker uit gekomen. Er heerst een soort rust onder ons die er voordien niet was. We hebben gezien wat we verkeerd aanpakten en werken aan onze verkeerde aanpak. Ik wil jullie bedanken voor het fijne weekend. Jullie geven de workshop heel goed. Niets wordt gedwongen. Ieder kan het op zijn eigen manier en eigen tempo beleven. We houden zeker nog contact met enkele koppels ook al wonen ze ver. Zonder jullie hadden wij deze fijne mensen niet ontmoet. Veel liefdevolle knuffels   

B.
Het weekend "Eros en Aphrodite", was een intens feestje, op een mooie locatie, met goede verzorging.
het was een lekker vol tantrisch totaal programma, in al z'n facetten.
Met 7 gelijkgezinde koppels was het een reisje naar persoonlijke en gezamenlijke intimiteit, met vooral; zachtheid, speelse momenten, ruimte voor emotionele momenten en liefde.
Met een professionele begeleiding, voor een veilige bedding, top Wilco en Lieneke
dank voor het fijne weekend.

K. & E.
We hebben een prachtig weekend meegemaakt. Samen als partners, samen met de groep en samen met Lieneke en Wilco. Hoe heerlijk is het om een heel weekend met de liefde bezig te zijn!
We hadden al wel de cursus Tantramassage voor stellen bij TantraBeleving gedaan en dat voelde als een goede voorbereiding. De invulling van het weekend was veel meer dan masseren alleen. Er werd veel gedanst, gemediteerd en yoga gedaan. Het weekend stond in het teken van verbinden. Met onszelf en met elkaar. Heerlijk. Wat een fijne sfeer werd er neer gezet en wat een mooie werkvormen! Af en toe liepen we tegen een grens aan, maar hiervoor was alle ruimte. Het is best spannend om met 'seksuele energie' aan de slag te gaan. Heel bijzonder vonden we het om elkaars verhalen te delen in de vrouwen- en mannencirkel, waardoor alles meer diepte kreeg. Fijn om met een groep relatief onbekende mensen te kunnen delen en helemaal om dit als stel met elkaar te doen.
We kregen zelfs nog een opmaat voor het 'mee naar huis nemen' van de goede vibes mee. geweldig hoe goed we na afloop op elkaar waren afgestemd!  

Naar tantra voor stellen
E-mailen
Bellen