TantraBeleven in overgave

Ervaringen  tantra massage 
Hoe beleven klanten onze tantra massages

 Individuele Massages Wilco

S..
De sessie heeft heel veel effect gehad. Ik kan me niet heugen wanneer ik me voor het laatst zo vrij en lekker heb gevoeld als tijdens en na de sessie. Tijdens de sessie heb ik me enorm geborgen en gekoesterd gevoeld. Het feit dat ik me zo goed kon overgeven aan jou en mijn gevoel kon laten zijn. Wist niet dat ik dat kon. Het orgasme was niet helemaal verwacht maar was een prachtige en heerlijke ervaring omdat het zo natuurlijk en niet seksueel voelde. Het was meer als een ontlading van ontzettend veel spanning. Nog steeds voel ik de nawerking. Ik voel me vrijer en zelfverzekerder.  

Jozet:
Jouw zuiverheid is bijzonder fijn om te ervaren. Daarmee kun je veel betekenen voor mensen die aan seksuele trauma's willen. En dat is, zeker in deze tijd, zeer belangrijk. Er was geen enkel moment, waarop ik het gevoel had "op mijn hoede te moeten zijn". Dit is voor mij een zeldzame ervaring. 
Je bent een mooi mens. Ik vond de massage heel fijn. De energie stroomde daarna weer heerlijk door mijn lichaam.

Marjan:
Voor de eerste keer een tantra massage gehad. In een warme veilige omgeving na uitleg over de massage heerlijk kunnen genieten. Het respect voor mij als vrouw en het vertrouwen dat Wilco uitstraalt en zijn handen met soms een wat stevigere aanraking en dan weer hele lichte strelingen zorgen voor energie en totale ontspanning. Even helemaal tot rust komen en niets moeten. Echt een aanrader!

Hanna:
De massage heeft vooral emotioneel veel bij me los gemaakt, en dat was ook goed. Ik ben me bewust geworden van wat ik mis en waar mijn blokkades zitten. Dus het heeft me veel opgeleverd. 
Bedankt daarvoor!

Rita:
De massage die ik van Wilco heb ontvangen was heel bijzonder. Wilco weet je heel goed je op je gemak te stellen. Hij weet door zijn manier van aanrakingen, me het vertrouwen te geven zodat ik me helemaal veilig voel en me daardoor heel goed kan ontspannen. Hij neemt de tijd zodat alles wat naar voren komt, die aandacht kan krijgen, die op dat moment nodig is. Zijn heerlijke warme handen en de voorverwarmde olie geven je een intens gevoel van genieten. Wilco, heel erg bedankt en tot de volgende keer.

Marjanne: 
Ik wil je bedanken voor de massage. Het was precies waar ik op dat moment behoefte aan had. Zo bijzonder dat jij dat aanvoelde. Een heerlijke massage ik voelde mij zo geborgen, gekoesterd en veilig dat ik mij goed kon ontspannen en genieten. Voelde mij soms bijna vloeibaar worden van binnen door de aanraking van jouw warme handen. 

Individuele Massages Lieneke

H.
Je hebt blijkbaar zoveel energie gegeven vandaag, dat je me de ruimte hebt ingeschoten en ik even de zwaartekracht kwijt was, een bijzondere beleving! Maar zo moet tantra ook zijn, denk ik. Dank voor je zeer liefdevolle inzet en passie en je zorg om mij weer veilig de straat op te sturen.  

L.
Onze kennis making heb ik erg gewaardeerd. Je was er helemaal voor me, warm en aanwezig, en je hebt me uitgedaagd ook aanwezig te zijn, ik mocht zijn wie ik ben. Heel veel dank voor je zachte en stevige aanrakingen. Je hebt me op een bijzondere manier geraakt waardoor mijn energie opnieuw kon gaan stromen. Ook nu, een dag later, voel ik me nog vol energie. Tot een volgende keer. 

P.
Ik wil graag laten weten dat ik het als een buitengewone beleving heb ervaren. Ik noem dan: Liefdevol, vol overgave, ongehaast, respectvol, subtiel,het heeft me veel gegeven, warmte, liefde, energie en het gevoel dat ik er mag zijn zoals ik ben. Lieneke je hebt me een gelukkig mens gemaakt en daar ben ik je enorm dankbaar voor. Ik hoop dat ik ook voor jou een dankbare 'ontvanger 'ben geweest.  

Wim:
Ik wilde toch nog even vertellen dat ik de massage als superfijn en zacht heb mogen ervaren. Warme ontvangst van jou, mooie plek, ik voelde me goed op mijn gemak. Ik vond het erg spannend zo een eerste keer, maar het was wauw... Helemaal 'loslaten'  in mijn hoofd lukte nog niet helemaal. Het is toch een geheel nieuwe ervaring. Het geeft zoveel kriebeltjes in mijn lijf, de zachte strelingen, mijn huid en ik hebben erg genoten, Er gebeurd zoveel in je lijf, zo fijn. Voelt als dat het nooit moet stoppen. Ook achteraf bleef mijn huid nog lag nagenieten van de strelingen, de kriebeltjes en de olie. Dit is zeker iets voor herhaling... ik neem snel weer contact met jou op.

Rudi:  
We zijn nu een kleine week verder en wil je zeggen dat ik erg genoten heb van de massage. Heb sinds lange tijd heel erg vast geslapen en me zelfs 1 keer verslapen. Wil graag over een tijdje weer gebruik maken van een massage.

E-mailen
Bellen