TantraBeleven in overgave

Ervaringen  tantra massage cursus
Reacties van deelnemers

T:
Wat was ik gespannen de eerste avond, maar de nieuwsgierigheid en behoefte om uit de comfortzone te treden, bracht mij toch hier. Al snel voelde ik mij welkom en veilig binnen de groep en durfde ik door deze warmte meer en meer uit mijn cocon te stappen. De massageavonden brachten mij zoveel meer dan ik had gedacht. Ik weet nog de eerste massage. Er ging na afloop een gelukzalig gevoel door mijn lijf, het gevoel dat ik leefde. Heel intens. De enorme verbinding met mijn partner, met de groep en met mezelf heeft mij diep geraakt. Op de vierde avond werd ik geconfronteerd met mijn eigen thema's voortkomend uit gedachten, overtuigingen, patronen en trauma. Grenzen voelen en grenzen aangeven, de controle loslaten, jezelf toestaan om te mogen genieten, je kwetsbaarheid laten zien. De aandacht, warmte, het respect en de universele liefde die ik hier heb ervaren neem ik voor altijd mee in mijn hart. Dank jullie wel daarvoor

M&S
We hebben genoten van de tantra massagecursus. Net als bij de andere tantraworkshops laten jullie zien dat tantra een uitnodiging is om te genieten van je lijf en alles welkom te heten wat er is. Laat de energie stromen.
Jullie beheersen als geen ander een fijne balans tussen luchtigheid en diepgang. Aards en spiritueel. Werelds en toch zo thuis. Jullie bieden een veilige en uitnodigende setting om uit je comfortzone te komen, te groeien naar meer levensenergie en verbondenheid. De muziek, de rituelen die jullie bedenken raken ons elke keer weer. Wij danken jullie. Heel veel liefs. 

Monica:
Voor mij staat de cursus symbool voor een vrijere uiting van seksualiteit en sensualiteit, een nog mooiere andere manier om elkaar en vooral je zelf ook lief te hebben. Prachtig om jullie te mogen zien, zo open en zo bloot, kwetsbaar en zo respectvol naar elkaar. Ook mooi om mogelijkheden voor rituelen aangereikt te krijgen. Mij heeft het een nog intensere beleving meegegeven, bijna hoffelijk bij het aanraken van je partner, het voelt veel dieper en nog neer aanwezig. Het smaakt naar meer. Ik vond het zo mooi, ga zo door, dank jullie wel.

Wendy:  
Bedankt voor de bijzondere cursus. Ik ben blij dat ik van deze manier van aanraken en Heilige Tijd creëren  heb geproefd. De manier waarop jullie lesgeven heb ik ervaren als liefdevol en open, kwetsbaar ook. De cursus heeft veel aangeraakt in mij waar ik weer mee verder kan.

Frank:
Ongelooflijk gevoel van liefde voor wie ik zelf ben, dat ik er bij jullie gewoon mag zijn met mijn gevoelens, kwetsbaarheid, emoties en twijfels. Een warme aandacht van jullie als gewone liefdevolle mensen.
Een heerlijk gevoel van aandacht voor de liefde die ik voel voor mijn partner. Vooral ook door de fijne inleidende oefeningen, ik werd er diep door geraakt. Ook de manier van masseren is voor mij heel leerzaam geweest. Nog meer in overgave durven gaan, zowel in het ontvangen als geven. Jullie hebben een prachtige manier van veiligheid creëren  en persoonlijke aandacht. Dat voelde al direct goed. Mooie mensen, bedankt voor deze prachtige ervaringen met jullie. Namasté

Jan:
De cursus tantrisch masseren heeft mij gebracht dat ik zelfstandig kan masseren. Het maken van contact met anderen is heel erg verbeterd. Het was voor mij heel leerzaam en inspirerend. De begeleiding vond ik perfect.   
E-mailen
Bellen