Tantra beleven in overgave

Ervaringen van deelnemers
Hoe beleven deelnemers onze activiteiten

Tantrische Massagecursus voor stellen

Monica:
Voor mij staat de cursus symbool voor een vrijere uiting van seksualiteit en sensualiteit, een nog mooiere andere manier om elkaar en vooral je zelf ook lief te hebben. Prachtig om jullie te mogen zien, zo open en zo bloot, kwetsbaar en zo respectvol naar elkaar. Ook mooi om mogelijkheden voor rituelen aangereikt te krijgen. Mij heeft het een nog intensere beleving meegegeven, bijna hoffelijk bij het aanraken van je partner, het voelt veel dieper en nog neer aanwezig. Het smaakt naar meer. Ik vond het zo mooi, ga zo door, dank jullie wel.

Wendy:  
Bedankt voor de bijzondere cursus. Ik ben blij dat ik van deze manier van aanraken en Heilige Tijd creëren  heb geproefd. De manier waarop jullie lesgeven heb ik ervaren als liefdevol en open, kwetsbaar ook. De cursus heeft veel aangeraakt in mij waar ik weer mee verder kan.

Frank:
Ongelooflijk gevoel van liefde voor wie ik zelf ben, dat ik er bij jullie gewoon mag zijn met mijn gevoelens, kwetsbaarheid, emoties en twijfels. Een warme aandacht van jullie als gewone liefdevolle mensen.
Een heerlijk gevoel van aandacht voor de liefde die ik voel voor mijn partner. Vooral ook door de fijne inleidende oefeningen, ik werd er diep door geraakt. Ook de manier van masseren is voor mij heel leerzaam geweest. Nog meer in overgave durven gaan, zowel in het ontvangen als geven. Jullie hebben een prachtige manier van veiligheid creëren  en persoonlijke aandacht. Dat voelde al direct goed. Mooie mensen, bedankt voor deze prachtige ervaringen met jullie. Namasté

Jan:
De cursus tantrisch masseren heeft mij gebracht dat ik zelfstandig kan masseren. Het maken van contact met anderen is heel erg verbeterd. Het was voor mij heel leerzaam en inspirerend. De begeleiding vond ik perfect.   

Tantra voor vrouwen

Jasmine:
De vierluik "Tantra voor vrouwen" was voor mij een bijzondere reis naar mijzelf. Op een laagdrempelige manier heb ik kennis mogen maken met Tantra.
Je mogen openstellen voor contact, verbinding met jezelf en andere vrouwen was een mooie en tegelijkertijd spannende ervaring. Lieneke zorgde voor een fijne veilige sfeer om dat te mogen en te kunnen ervaren. 

Franka:
Ik vond het fijn om deze serie van vier tantra avonden gevolgd te hebben en wil je bedanken voor de fijne begeleiding hiervan. Heerlijk om jouw rust en toewijding zo te kunnen ervaren. Hoewel ik alle oefeningen leuk en fijn vond om te doen, stak voor mij het dansen er echt wel met kop en schouders boven uit. Ik vond het helemaal losgaan op de muziek tijdens de avond overgave geweldig, maar dit werd voor mij nog overtroffen door het dansen tijdens de avond van Overvloed. Wat een heerlijke warme en intieme en sensuele avond. Die laatste dans zal ik niet snel vergeten.

Marie:
Ik vond het heel fijn om me zo over te leveren aan een groep van vrouwen. Bijzonder om ook mijn seksualiteit te ervaren in een heel andere context. Ik heb er ervaring mee binnen de setting van de BioDanza. Dit gaat toch wel weer een stap verder.
Het geeft me veel gebracht .
T.a.v. ruimte ervaren en grenzen ervaren. Ik heb me altijd veilig gevoeld en dat is denk ik een eerste vereiste. 
Zeer de moeite waard. Dank je wel.

Reina:
Plezier, contact, een lach en een traan. Angst en bevrijding. 
Ik heb regelmatig gedacht...kan ik dat wel, durf ik dat wel, maar ook een verlangen om het te doen. Hoe bevrijdend om het dan te doen. 
Elke avond kwam ik wat gespannen en druk binnen en ging ik ontspannen en blij weer naar huis. 
Ook sensueel mogen zijn was voor mij een fijne oefening, die ik tot nu met me meedraag en voel. 
Ook ontdekt waar ik nog wat te leren heb.
Al met al zeer plezierige ontdekkingsreis naar mezelf.

Tantra duo massage voor stellen

Renate en Roy:
Het was voor ons een mooi cadeau. Jullie zijn zo'n warme en oprechte mensen zodat wij ons meteen op ons gemak voelden. De ontvangst en begeleiding was zoals we verwacht  hadden, rust eerlijk en respectvol. Wat ons betreft een dikke pluim.
De ervaring hebben we samen als zeer prettig ervaren, heerlijk genoten. Renate voelde minder spanning aan haar nek en schouder, maar vond het toch lastig om zich helemaal over te geven. Ik zelf had ook het gevoel dat ik de controle wilde houden in plaats van me helemaal over te geven. Toch was het voor ons beiden heerlijk.
Bedankt voor deze middag.

Tantrische reis voor stellen

V en A:
Wij willen jullie heel erg bedanken voor de prachtige ontdekkingsreis die wij samen maandagmiddag gemaakt hebben. We hebben daarbij onze grenzen verkend maar niet overgestoken. Door jullie houding, sfeer en warmte durfden wij die reis aan te gaan maar waren wij ook in staat om er erg van te genieten. Het was de balans tussen de geestelijke en lichamelijke ontspanning die het zo mooi en bij tijden ook zo opwindend maakte (op een mooie, fijne manier). De afsluitende massage was een mix tussen een droom en een feest waarbij hoofd en lijf verwend werden. We komen graag nog een keertje terug om onze grenzen verder te verkennen en van jullie gezelschap en begeleiding te genieten hopelijk in een zelfde mooie, warme en sensuele sfeer. Nogmaals bedankt en hopelijk tot over niet te lang. 
Warme groetjes V en A

Leren Tantrisch masseren privéles

Natalie en Jerry:
Vrijdag in de middag van Rotterdam naar Amersfoort. Een tantrische massage op het programma. Wij zijn door Lieneke en Wilco zeer vriendelijk ontvangen en snel op ons gemak gesteld. Dat scheelt best wel een jasje...ontvangen in een mooi en gezellig huisje in de tuin. Zelfs een douche is aanwezig om je voor en na op te frissen. Opgefrist kregen we naar keus, 1 op 1 een (h)eerlijke kennismaking met tantrisch masseren. Wij hadden vooraf niet kunnen bedenken dat dit, eenmaal geïnstrueerd, een hele vrije manier van genieten is. Voor zowel de ontvanger als voor de gever. Lieneke en Wilco namen volop de tijd om 'het verhaal achter de grepen' uit te leggen en voor te doen. Wij hebben ervan genoten, zullen het thuis verder bedrijven. Wij kunnen TantraBeleving zeker aan bevelen,. Een nieuwe kik!

Individuele Massages Wilco

Jozet:
Jouw zuiverheid is bijzonder fijn om te ervaren. Daarmee kun je veel betekenen voor mensen die aan seksuele trauma's willen. En dat is, zeker in deze tijd, zeer belangrijk. Er was geen enkel moment, waarop ik het gevoel had "op mijn hoede te moeten zijn". Dit is voor mij een zeldzame ervaring. 
Je bent een mooi mens. Ik vond de massage heel fijn. De energie stroomde daarna weer heerlijk door mijn lichaam.

Marjan:
Voor de eerste keer een tantra massage gehad. In een warme veilige omgeving na uitleg over de massage heerlijk kunnen genieten. Het respect voor mij als vrouw en het vertrouwen dat Wilco uitstraalt en zijn handen met soms een wat stevigere aanraking en dan weer hele lichte strelingen zorgen voor energie en totale ontspanning. Even helemaal tot rust komen en niets moeten. Echt een aanrader!

Hanna:
De massage heeft vooral emotioneel veel bij me los gemaakt, en dat was ook goed. Ik ben me bewust geworden van wat ik mis en waar mijn blokkades zitten. Dus het heeft me veel opgeleverd. 
Bedankt daarvoor!

Rita:
De massage die ik van Wilco heb ontvangen was heel bijzonder. Wilco weet je heel goed je op je gemak te stellen. Hij weet door zijn manier van aanrakingen, me het vertrouwen te geven zodat ik me helemaal veilig voel en me daardoor heel goed kan ontspannen. Hij neemt de tijd zodat alles wat naar voren komt, die aandacht kan krijgen, die op dat moment nodig is. Zijn heerlijke warme handen en de voorverwarmde olie geven je een intens gevoel van genieten. Wilco, heel erg bedankt en tot de volgende keer.

Marjanne: 
Ik wil je bedanken voor de massage. Het was precies waar ik op dat moment behoefte aan had. Zo bijzonder dat jij dat aanvoelde. Een heerlijke massage ik voelde mij zo geborgen, gekoesterd en veilig dat ik mij goed kon ontspannen en genieten. Voelde mij soms bijna vloeibaar worden van binnen door de aanraking van jouw warme handen. 

Individuele Massages Lieneke

Wim:
Ik wilde toch nog even vertellen dat ik de massage als superfijn en zacht heb mogen ervaren. Warme ontvangst van jou, mooie plek, ik voelde me goed op mijn gemak. Ik vond het erg spannend zo een eerste keer, maar het was wauw... Helemaal 'loslaten'  in mijn hoofd lukte nog niet helemaal. Het is toch een geheel nieuwe ervaring. Het geeft zoveel kriebeltjes in mijn lijf, de zachte strelingen, mijn huid en ik hebben erg genoten, Er gebeurd zoveel in je lijf, zo fijn. Voelt als dat het nooit moet stoppen. Ook achteraf bleef mijn huid nog lag nagenieten van de strelingen, de kriebeltjes en de olie. Dit is zeker iets voor herhaling... ik neem snel weer contact met jou op.

Rudi:  
We zijn nu een kleine week verder en wil je zeggen dat ik erg genoten heb van de massage. Heb sinds lange tijd heel erg vast geslapen en me zelfs 1 keer verslapen. Wil graag over een tijdje weer gebruik maken van een massage.

Sensuele Zondag

Annnemarie:
Ik kijk met plezier terug op de Sensuele Zondag. Ik zie de middag als een leuke ervaring en een eerste prettige kennismaking met tantra. Het heeft me enkele handreikingen gegeven over hoe je vrij gemakkelijk zelf opener kunt worden en hoe dat het contact met anderen dieper en fijner maakt.  Ik was verrast over mezelf op het laatst,  over de vanzelfsprekendheid te spelen met mensen die ik nog niet kende, man of vrouw maakte niet uit. 

De begeleiding door jullie was heel fijn. Veiligheid en speelsheid voelden goed. Ik was vooraf een beetje huiverig geef ik toe. Helemaal niet nodig! Ook erg leuk vond ik het eten achteraf.

Tantrische massageavond

Tanja:
Ik wil je graag laten weten dat ik enorm heb genoten van de massageavond. Het was best een beetje spannend, maar Lieneke en Wilco hebben gedaan waar zij goed in zijn en dat is het creëren van een hele fijne , ontspannen sfeer waarin er volop ruimte is om zonder oordeel jezelf te kunnen zijn. Ik ervaar het echt als een stukje thuiskomen in mijzelf. 

Oscar en Saskia:            
Jullie bouwen een fijne sfeer. Complimenten :-)
Ik vond het een mooie opbouw, goede uitleg, al heb ik het niet helemaal onthouden. 
Intrigerend / confronterend / intiem / ongemakkelijk dat diep aankijken.  
Wij zijn beide niet zo van het los dansen, maar misschien was het juist goed voor ons.
De 3 L’n vond ik een duidelijke uitleg.

Marion: 
De massageavond heeft me in verbinding gebracht met een mooi mens en een heerlijke massage ervaren in een rustige ambiance. Ook de verbinding met de overige deelnemers heb ik in balans ervaren en kon mezelf goed naar binnen richten. De begeleiding door jullie was duidelijk en mooi gedragen, zodat ik me veilig voelde en mijn partner een goede massage kon geven 

E-mailen
Bellen